این هم کلوپ پرسپولیسی ها در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]انجمن ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.
.
Printable View
این هم کلوپ پرسپولیسی ها در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]انجمن ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.
.
آخرين خبر : سيد جلال حسینی به پرسپوليس پيوست
خبرگزاري پرسپوليس : مدافع فصل پیش تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با گرفتن برگه تسویه حساب از این باشگاه فردا با آبی پوشان و سرخپوشان تهرانی مذاکره خواهد کرد.همچنین سید جلال حسینی مدافع تیم سایپا هم به پرسپولیس پیوست.
هادی شکوری که سابقه حضور در تیم فوتبال العربی قطر را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد، صبح امروز با حضور در محل باشگاه ذوب آهن برگه تسویه حساب مالی خود را از این باشگاه دریافت کرد تا به عنوان بازیکن آزاد با تیم های لیگ برتر مذاکره کند. به گفته شکوری وی قرار است فردا با مسئولان باشگاه استقلال تهران و پرسپولیس مذاکره کند.
همچنین سید جلال حسینی مدافع خلاق تیم سایپای کرج هم به تیم پرسپولیس تهران پیوست تا فصل بعد در این تیم توپ بزند.
پرسپولیس نیوز
افشين قطبى پيش از ترك ايران: منتظرم باشيد ، دوباره بر می گردم
خبرگزاری پرسپولیس : او شايد تنها كسى بود كه هنگام بدرقه اش، مردم نامش را فرياد زدند و برايش اشك ريختند. درست مثل همان روزى كه به استقبالش رفته بودند. خيلى زودتر از آنچه فكرش را مى كرديم، قطبى چمدان خاطرات روزهاى زشت و زيبايش در وطن را بست و رفت تا در ذهن آشفته فوتبال ايران و پرسپوليس جاودانه بماند. او البته قبل از رفتن و در حالى كه اشك در چشم هايش حلقه زده بود قول ديگرى به هوادارانش داد: «مطمئن باشيد خيلى زود دوباره به ايران برمى گردم.»
شما تنها كسى بوديد كه حتى موقع جدايى از فوتبال ايران مورد حمايت مردم بوديد و حتى آنها براى شما اشك ريختند.
روزى كه به ايران آمدم لحظه بسيار قشنگ و احساسى بود. الان هم كه ايران را ترك مى كنم، خيلى سعى مى كنم جلوى اشك هايم را بگيرم اما با ايران خداحافظى نمى كنم و اطمينان دارم كه رفتنم خيلى كوتاه است. در اين مدت مردم تمام عشق و احساس خودشان را به من دادند و آنها را خيلى دوست دارم.
ولى همين مردم مى خواستند كه شما در پرسپوليس بمانيد.
از همه آنها ممنونم. لطف و حمايت آنها بود كه كار ما براى قهرمانى به سرانجام رسيد. آنها هميشه در كنار ما و يار و ياورمان بودند. از شادى آنها به خاطر قهرمانى و تلاش همه پرسپوليسى ها خوشحالم و حتى از على پروين هم ممنونم كه در بازى با سپاهان با قلب بزرگش به ورزشگاه آمد و به قهرمانى پرسپوليس كمك كرد. خوشحالم كه توانستم انرژى مثبتى در فوتبال ايران به وجود بياورم.
حالا كه همه چيز تمام شده تصميم نداريد دلايل اصلى رفتن تان را بگوييد؟
فكر مى كنم بهتر است در موردش صحبت نكنيم. پرسپوليس بايد با تيم هاى بزرگ آسيا بازى مى كرد و اين كار، امكانات، فرهنگ و شرايط خاصى را مى خواست اما شايد فوتبال ما در حال حاضر نمى توانست آنها را برآورده كند. من انتظارم خيلى بالا بود. چون اگر مى خواستم بمانم، بايد پرسپوليس را قهرمان آسيا مى كردم ولى نمى خواستم حرف قهرمانى را بزنم و نتوانم به آن عمل كنم.
ولى حالا همه مى گويند قطبى از ترس شكست و از دست رفتن محبوبيت اش پرسپوليس را ترك كرد.
شايد بعضى ها فكر كنند من اين تصميم را از روى ترس گرفتم ولى خودم معتقدم كه تصميمم كاملا شجاعانه بوده. اول فصل گفتم پرسپوليس را قهرمان مى كنم و خوشبختانه با كمك باشگاه و هواداران توانستيم قهرمان شويم اما براى قهرمانى در آسيا شرايط مختلفى وجود داشت و كار خيلى سخت تر بود. تيمى كه مى خواهد در آسيا موفق باشد بايد از همين امروز كارش را با قدرت آغاز كند. من هم چون دوست نداشتم در كارم از هدفم كوتاه بيايم، به خاطر خستگى ام از پرسپوليس جدا شدم.
گفته بوديد كه يكى از دلايل جدايى تان مشكل خانوادگى بوده.
اين هم يكى از مشكلات بود ولى همه آن نبود. ما واقعا خسته بوديم، بعد از سه جام جهانى و حضور در بازيهاى آسيايى و باشگاهى مختلف واقعا نياز به استراحت داشتم. تصور مى كنم اين روزها ديگر آن انرژى لازم براى كار كردن در پرسپوليس را نداشتم.
نقش شما در قهرمانى پرسپوليس غيرقابل انكار است... نمى خواهيد حداقل در جشن قهرمانى تيمى كه خودتان قهرمانش كرده ايد حضور داشته باشيد؟
دوست دارم در اين جشن باشم و اگر خيلى از ايران دور نباشم شايد در جشن قهرمانى شركت كنم.
براى ادامه فعاليت، ديگر به فوتبال ايران برنمى گرديد؟
صد در صد به ايران برمى گردم. مطمئن باشيد تنها باشگاهى كه حاضرم در ايران با آن كار كنم پرسپوليس است. هر مربى يا بازيكنى با يك بار حضور در پرسپوليس، براى هميشه پرسپوليسى مى شود.
در مدتى كه در ايران بوديد، بارها از مطالبى كه در مورد شما در مطبوعات مطرح مى شد گله كرده بوديد... هنوز نمى خواهيد به آنها پاسخ بدهيد؟
تمام مدتى كه در پرسپوليس بودم سعى كردم با همكارانم در كادر فنى و بازيكنانم رابطه اى نزديك داشته باشم. هميشه مى خواستم مشكلات آنها را بدانم و سنگ صبورشان باشم اما نمى دانم چرا بعضى ها نوشتند كه من نتوانستم به خوبى با بازيكنانم رابطه برقرار كنم. البته ديگر به اين چيزها فكر نمى كنم چون نمى خواهم ذهنم را خراب كنم.
تلخ ترين روزى كه در پرسپوليس داشتيد، چه روزى بود؟
هيچ روز تلخى در پرسپوليس نداشتم و تمام روزهايم شيرين بود چون تمام شادى هاى من در كنار مردم ايران بود و فكر مى كنم نتيجه اى هم كه با پرسپوليس گرفتيم به لطف همين مردم و هواداران بود.
با توجه به شرايط فعلى و پيشنهاد خود شما به باشگاه، به احتمال زياد حميد استيلى در پرسپوليس جايگزين شما مى شود.
حميد كاپيتان و بازيكن خوب پرسپوليس بوده و انگيزه هاى مثبت زيادى دارد، فكر مى كنم او مى تواند يك مربى باتجربه و با كيفيت براى پرسپوليس باشد. البته گزينه هاى ديگرى هم هستند كه من به باشگاه پيشنهاد داده ام.
پرسپوليس فصل آينده كار بسيار سختى دارد... فكر مى كنيد حميد استيلى اين توانايى را دارد كه پرسپوليس را به موفقيت برساند؟
اميدوارم پرسپوليس هميشه موفق باشد و بدون شك همين طور مى شود. بهترين هواداران دنيا از پرسپوليس حمايت مى كنند و مى توانند حتى در آسيا قهرمان شوند. من هم به آسمان نگاه مى كنم و آرزو مى كنم پرسپوليس موفق باشد.
فصل آينده در كدام تيم مربيگرى خواهيد كرد؟
بعد از ۷ سال حضور مداوم در فوتبال فعلا تصميم دارم براى تعطيلات و استراحت ايران را ترك كنم. دنبال اهداف بزرگترى در فوتبال هستم و انگيزه بالايى براى اين كار دارم. البته هنوز تيم آينده ام مشخص نيست. با چند باشگاه صحبت كرده ام ولى به نتيجه قطعى نرسيده ايم اما مى خواهم در كشورهاى ديگر فوتبال بين المللى را تجربه كنم.
گفته مى شود با چند بازيكن ايرانى براى حضور در تيم جديدتان صحبت كرده ايد؟
صحبت نكرده ام ولى با توجه به با كيفيت بودن بازيكنان ايرانى صد در صد اين كار را خواهم كرد.
پرسپولیس نیوز
دیوان داوری ورزش رای نهایی را صادر می کند
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) خواهان برگزار نشدن جلسه دادگاه بین المللی داوری ورزش (CAS) در خصوص رسیدگی به پرونده کسر 6 امتیاز از باشگاه پرسپولیس شد و تاکید کرد رای دیوان داوری ورزش در این زمینه قانونی و لازم الاجراست.
کمیته حقوقی فیفا امروز با ارسال نامه ای که نسخه ای از آن در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت اعلام کرد اصراری به تشکیل جلسه دادگاه CAS ندارد و دیوان داوری ورزش می تواند با توجه به مستندات موجود در پرونده، رای نهایی خود را در این زمینه صادر کند.
کمیته انضباطی فیفا اواسط فصل گذشته رقابت های لیگ برتر باشگاه پرسپولیس را بدلیل تاخیر در پرداخت بدهی شرکت کوپیان به پرداخت 120 هزار یورو و به دنبال آن کسر 6 امتیاز از امتیازات این تیم محکوم کرد.
در پی اعلام و اجرای این رای از سوی فیفا، باشگاه پرسپولیس با اعتراض رسمی و درخواست تجدید نظر به دیوان داوری ورزش نسبت به رای کمیته انضباطی FIFA اعتراض کرد. در همین راستا دادگاه CAS در نامه ای خطاب به فیفا با تعیین مهلت 20 روزه خواستار تشکیل جلسه رسیدگی و تجدید نظر پیرامون این پرونده شده بود که فیفا با نامه اخیر خود خواهان برگزار نشدن جلسه دادگاه شد و بر صدور رای توسط دیوان داوری ورزش تاکید کرد.
این در حالی است که باشگاه پرسپولیس تشکیل دادگاه و استماع نظرات طرفین را در رای نهایی دادگاه داوری ورزش بسیار روشنگر می داند و به همین جهت باشگاه پرسپولیس از برگزاری این نشست سه جانبه استقبال کرده و آن را مفید دانسته است.
مصطفی شکری معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس ضمن ابراز امیدواری نسبت به بازگشت رای سنگین FIFA در خصوص باشگاه پرسپولیس با توجه به مستندات حقوقی و قابل اتکا ازسوی این باشگاه در گفتگويي یادآور شد :
درلایحه دفاعی باشگاه پرسپولیس عمده ترین بحث استناد به رعایت نشدن قواعد و ضوابط شکلی در اجرای رای کمیته انضباطی FIFA است که اعتقاد داریم در اجرای حکم، احراز امکان بازنگری اقدامات قهری فیفا رعایت نشده ضمن اینکه عنصر رضایت طلبکار و درخواست بازگشت امتیاز کسرشده در صدور رای نادیده گرفته شده است.
وی ابراز امیدواری کرد ظرف یک ماه آینده با تشکیل دادگاه دیوان داوری ورزش رای نهایی درخصوص پرونده باشگاه پرسپولیس صادرشود.
پرسپولیس نیوز
هاشم بیک زاده به پرسپولیس پیوست
هاشم بيکزاده گفت: «پرسپوليس تيم بزرگي است و هميشه دوست داشتم در اين تيم بازي کنم. اميدوارم بتوانم در فصل جديد مهرهاي اثرگذار براي اين تيم محبوب باشم».
بازيكن مياني پيشين تيم فوتبال مقاومت سپاسي که ظهر امروز با عقد قراردادي يکساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست، گفت: «براي اينکه بتوانم در فوتبال ايران پيشرفت کنم، لازم بود به تيم بزرگي همانند پرسپوليس بپيوندم و اميدوارم بتوانم به منسجمتر شدن اين تيم نيز کمک کنم».
بيکزاده با اشاره به مذاکراتش با حبيب کاشاني تصريح کرد: «براي عقد قرارداد بيشتر از يکسال هم مشکلي نداشته و ندارم. مديريت کاشاني به نحوي است که بازيکنان دغدغهاي از اين جهت ندارند و اين مدير جداي از ديگر مديران باشگاههاست. براي تمديد قراردادم در صورت حضور کاشاني در فصلهاي آينده هم هيچ مشکلي ندارم».
وي افزود: «پرسپوليس فصل گذشته را بسيار خوب کار کرد و با شايستگي قهرمان ليگ شد، مطمئن هستم با پتانسلي که اين تيم دارد، در آسيا هم حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت و موفق خواهد شد».
منبع : پارس فوتبال
مصاحبه تفصیلی با حمید استیلی
حميد استيلي:شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است و از این حیث تفاوتی با او ندارم/25خرداد تمرينات پرسپوليس شروع ميشود
پس از تصميم نهايي افشين قطبي در خصوص عدم همکاري با پرسپوليس، حميد استيلي در نشست با كاشاني برای سرمربیگری پرسپولیس به توافق رسيده و منتظر ديدار با اعضاي هيات مديره است. دیداری که بیشتر فرمالیته به نظر می رسد!
**آقاي استيلي مذاكراتتان برای مربیگری درپرسپولیس به كجا انجاميد؟
طي جلساتي که با مدير عامل باشگاه داشتم، صحبتهاي ويژهاي در خصوص فصل جديد براي مسابقات پرسپوليس در سه جام، مورد ارزيابي قرار گرفت و با آقای کاشانی به توافق رسیدم.البته در خصوص سرمربيگري باید منتظر تصميم نهايي هیات مدیره باشگاه بمانم.
**آيا برنامه مکتوبي از سوي شما به باشگاه ارائه شده است؟
برنامههايم را براي فصل جاري بصورت مکتوب آماده کردهام تا در جلسه هيأت مديره ارائه كنم.
**جلسه هیات مدیره تيم پرسپوليس چه زماني برگزار ميشود؟
امروز و فردا اين جلسه برگزار ميشود که در آن نشست، تکليف سرمربيگري به صورت صد در صد مشخص خواهد شد.
**از ظواهر امر طبق آنچه انتظار می رفت شما سرمربی پرسپولیس هستید.آرزویی که مدتها به دنبال تحققش بودید. شما چه شرايطي را براي باشگاه در نظر داريد؟
شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است. ما بايد براي حضور در سه جام؛ ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي، ابزار و تجهيزات کاملي را در اختيار داشته باشيم.
**مگر فصل قبل شرايط مهيا نبود؟
چرا. اما براي قهرماني در يک جام. ما در فصل جديد بايد در سه جام بصورت مدعي بازي کنيم. الان تيمهاي ليگ برتر، پرسپوليس را به عنوان تيم قهرمان نگاه ميکنند و شرايط دشواري را در پيش رو داريم.
**آيا فکر نميکنيد بعنوان سرمربي، مسئوليت خيلي سنگيني را بر عهده خواهيد داشت؟
صد در صد. اميدوارم با کمک مدير عامل، باشگاه، هواداران، اصحاب رسانه و... بتوانم از اين امتحان سربلند بيرون بيايم.
**حميد استيلي با حاشيهها و زير و بم فوتبال ايران آشناست، آيا تخصص خروج از بحرانهاي احتمالي را هم داريد؟
من سعي ميکنم با حمايت باشگاه و ايجاد همدلي در بين بازيکنان و ياري از هواداران پرسپوليس، شرايط را طوري آماده کنم که بحرانهاي احتمالي نتواند در تيم وارد شود.
**ملاک شما براي انتخاب بازيکن چيست؟ آيا مسائل فني را ملاک قرار ميدهيد يا مسائل اخلاقي را؟
اولين فاکتوري که براي گزينش بازيکن مورد نظر من است، مسائل فني است که بايد بازيکن در پست مورد نظر کارايي مطلوبي داشته باشد و همچنين بايد از نظر اخلاقي در حد پرسپوليس باشد تا بتواند در شرايط حساس و بحرانهاي احتمالي در خدمت تيم باشد.
**و شرايط جذب بازيکن در پرسپوليس؟
تيم پرسپوليس پس از کسب قهرماني و دريافت مجوز حضور در رقابتهاي لیگ قهرمانان باشگاههای آسيا، در شرايط خاصي قرار دارد. شرايط پرسپوليس، شرايط ملي است و حضور بازيکنان در تيم پرسپوليس افتخاري است که به ارتقاي فوتبال آنها ميافزايد. از سوي ديگر حضور در پرسپوليس ميتواند سکوي پرتاب آنها به تيم ملي و تيمهاي معتبر اروپايي باشد و ما سعي ميکنيم بهترين گزينهها را در پستهاي مورد نياز جذب کنيم تا پاسخگوي حضور در سه جام باشيم.
**عامل اصلي موفقيت پرسپوليس در قهرماني هفتمين دوره ليگ چه بود؟
صداقت، يکدلي، اتحاد و اعتماد در يک زمان محدود، عامل اصلي قهرماني پرسپوليس بود. تيم پرسپوليس در مقطعي دچار افت روحي و بحران زدگي شد که با تلاش کادر فني و مدير عامل باشگاه در شرايط ويژهاي مورد بررسي قرار گرفت و به موقع اين بحران از تيم خارج شد. تيم پرسپوليس در آخرين ديدارهاي ليگ برتر همچون زنجيري متصل و محکم، فعل قهرماني را معنا کرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد. تفکر قهرماني و شخصيت خوب بازيکنان، ما را بسوي قهرماني سوق داد.
**در خصوص کريم باقري و تغيير پست کاپيتان پرسپوليس چه نظري داريد؟
کريم باقري نه تنها در زمين بازي، بلکه در خارج از مستطيل سبز نيز براي تيم يک الگو و کاپيتاني تمام عيار است. باقري تنها در چند ديدار پاياني ليگ، در پست تخصصي خود بازي کرد و نشان داد همان کريم آماده سالهاي گذشته است و حتي براي ما گلزني کرد.
** شما بعنوان سرمربي، ديگر اعضاي کادر فني را در نظر گرفتهايد؟ آيا گزينههاي شما داخلي هستند يا خارجي؟
بايد اول تکليف خودم در جلسه هیات مدیره مشخص شود تا بتوانم در خصوص همکارانم تصميم بگيريم. من معتقدم که کادر فني بايد در آرامش باشد. کنار هم بودن، همديگر را قبول داشتن و درک کردن يکديگر، خيلي مهم است. من اعتقاد دارم کساني که در کنارم حضور خواهند داشت بايد از من قويتر و با هوشتر باشند تا بتوانم از حضور آنها نهايت استفاده را ببرم. هر چه سطح کيفي و دانش همکاران من بالا باشد، شرايط براي کار بهتر ميشود.
** آيا قرارداد يکساله ميبنديد؟
در حال حاضر برنامه مکتوب و شفاهي من با باشگاه پرسپوليس يکساله است اما چون حضور در لیگ قهرمانان باشگاههاي آسيا طي دو فصل فوتبال ما برگزار ميشود، بايد در اين خصوص نيز با مدير عامل باشگاه صحبت کنم.
**می خواهیم خیلی رک با شما صحبت کنیم!در این چند فصل همواره صحبت هایی در رابطه با کارشکنی در نتيجهگيري تیم از سوی شما و البته در این فصلی که گذشت اختلاف با افشين قطبي شنیده می شد.نمی خواهید بگویید که این صحبتها همه شایعه بوده است؟!
ببینید. به نظر من این صحبت ها مهم نيست. مهم اين است که تيم نتيجه بگيرد و مهمتر از آن خوشحالي مردم و هواداران خونگرم پرسپوليس است. در کنار پرسپوليس بودن، افتخار است. من هم به اين تيم، باشگاه و هوادارانش افتخار ميکنم و هر اتهامي را با جان و دل قبول ميکنم و خوشحالم که در نهايت با قهرماني پرسپوليس، در کنار هم اشک شوق ريختيم و شادي کرديم.
**چند درصد از بازيکنان فصل قبل را حفظ ميکنيد؟
ما سعي داريم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم و تلاش ميکنيم تا با به خدمت گرفتن مهرههاي کليدي بتوانيم تيم را براي اولويتبندي خود که به ترتيب ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي است، تدارک ببينيم. همچنين قصد داريم يک نيمکت قوي براي پرسپوليس تعريف کنيم که فاصله بازيکنان اصلي و ذخيره تيم در حد ناچيزي باشد.
**تمرينات پرسپوليس از چه زماني آغاز ميشود؟
ما از روز بيست و پنجم خرداد ماه تمرينات را شروع ميکنيم و تنها مشکل ما عدم حضور مليپوشان است که پس از آخرين ديدار تيم ملي که اوايل تير ماه است، بازيکنان مليپوش را در اختيار خواهيم داشت.
**سفر کانادا و آمريکا اختلالي در تمرينات ايجاد نميکند؟
مشکل ما تداخل سفر برون مرزي با تمرينات و آماده سازي تيم است که در اين سفر ما با اختلاف تقريبي 11 ساعتي مواجه هستيم که بايد بدنها پس از سفر به حالت اوليه باز گردد.
**بعد از سفر برون مرزي آيا اردوي داخلي هم در برنامه کاري شما هست؟
بله. براي آمادگي جسماني و ايجاد آمادگي بدني بازيکنان، در مناطقي که هم سطح درياست تمرينات بدنسازي را پيگيري ميکنيم.
**چند درصد از نياز جذب بازيکن در فصل آتي تامين شده است؟
ما تاکنون 50 درصد از بازيکناني را که در نظر داشتيم، جذب کردهايم و پس آن تلاش ميکنيم تا بهترينها را انتخاب کرده و به تيم تزريق کنيم.
**گزينههاي شما بيشتر داخلي هستند يا خارجي؟
اعتقاد ما براي جذب بازيکنان پس از مسائل فني، اخلاق و الگوي ورزشي است و دوست داريم گزينههاي داخلي را انتخاب کنيم تا اگر ارتقا و پيشرفتي صورت ميگيرد از بازيکنان داخلي باشد، چون بازيکنان داخلي بخوبي با شرايط و روحيات همديگر آشنا و لحظات و زمانهاي بحران را بخوبي درک ميکنند.
**آقاي استيلي قراردادهاي داخلي تقريباً ثبات قانوني ندارد، باشگاه چگونه با ديگر بازيکنان به توافق ميرسد؟
توافق و ملاک باشگاه، صحبتهاي شفاهي و تعهدات اخلاقي است و اگر بازيکني به صحبتها و قراردادهاي داخلي پايبند نباشد، هيچگاه به کار نيامده و رفتن او بهتر از ماندنش است و اين موضوع بهترين گزينش براي بازيکنان حرفهاي است.
**در خصوص افشين قطبي...
افشين قطبي مربي خوب و با کلاسي است که من دوست داشتم بيشتر از دانش او استفاده کنم اما شرايط به گونه ای رقم خورد که افشين تصميم به رفتن گرفت و من اميدوارم او در هر کجا که فعاليت ميکند، موفق و سرفراز و پيروز باشد.
**حرف آخر...
از حضور پر شور هواداران پرسپوليس در آخرين ديدار ليگ برتر و جشن قهرماني در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي تهران تشکر ميکنم و از آنها ميخواهم پرسپوليس را در هر شرايطي تنها نگذارند و همانطور که قبلاً نيز ثابت کردهاند، اين تيم را تا قهرماني در لیگ قهرمانان باشگاههاي آسيا حمايت کنند.
پارس فوتبال
بچه ها میگن قطبی با برنامه ورزش از نگاه دو یک مصاحبه انجام داده که جالبه
فردا شب ( جمعه ) این برنامه پخش میشه
سومين استعفاي كاشاني پذيرفته شد
اگر چه اين روزها استعفاي حبيب كاشاني از مديريت عاملي باشگاه پرسپوليس به موضوعي رسانه اي تبديل شده است اما اين بار قضيه كاملا جدي است. او ديروز سومين استعفاي خود را به رئيس سازمان تربيت بدني ارائه داد و براساس شنيده هاي موثق پذيرفته شده است.
به گزارش خراسان شنبه شب بالاخره پس از كش و قوس فراوان علي سعيدلو معاون رئيس جمهور يك وقت آزاد پيدا كرد تا به عنوان رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس جلسه هيئت مديره اين باشگاه را براي تعيين سرمربي تشكيل دهد.
در اين جلسه كه حميد استيلي به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي سرمربي گري حضور داشت به ارائه برنامه پرداخت اما آن چيزي كه از اين جلسه جدي تر بود درگيري لفظي علي سعيد لو و حبيب كاشاني بود.
كاشاني معتقد بود با توجه به قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر بايد كمك مالي سازمان تربيت بدني همسان با استقلال صورت مي گرفت.
سعيدلو اما بدون توجه به اظهارات كاشاني هيچ گونه حمايتي از صحبت هاي مدير عامل باشگاه پرسپوليس نكرد.
به هر شكل جلسه خاتمه يافت تا كاشاني روز بعد از جلسه به ديدار علي آبادي برود.
كاشاني در ديدار با رئيس سازمان تربيت بدني بازهم گلايه هاي خود را نسبت به وضعيت پرسپوليس ارائه داد و استعفاي خود را نيز تقديم رئيس سازمان تربيت بدني كرد.
جالب اين كه حميد استيلي قبل از اين اتفاق خيلي به سرمربي گري پرسپوليس نزديك شده بود و حتي در مصاحبه اي با ايسنا گفته بود منتظر تاييد هيئت مديره است تا تمرينات را از همين امروز شروع كند اما با اين وصف اگر خبر پذيرفتن استعفاي كاشاني از سوي علي آبادي درست باشد، استيلي نيز بايد با پرسپوليس خداحافظي كند.
آخرين خبر اين كه جانشين كاشاني به احتمال فراوان فرخزادي است كه از اعضاي هيئت مديره است.
به دنبال اين استعفا حبيب كاشاني در گفت وگو با ايسنا به تشريح دلايل استعفايش از پرسپوليس پرداخت.
حبيب كاشاني به ايسنا گفت: به دليل فراهم نبودن شرايط براي ادامه كار استعفا كردم.
وي با بيان اينكه بدون امكانات نمي توان كار كرد، گفت:
ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم. اما، پرسپوليس امسال شرايط ويژه اي دارد و براي حضور در سه جام برنامه ريزي قوي مي خواهد.
همان گونه كه همگان مي دانند به دليل حجم كاري بالاي آقاي "سعيدلو" تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيئت مديره را تشكيل بدهيم.
كاشاني با بيان اين كه سازمان تربيت بدني كمك شاياني به باشگاه پرسپوليس نكرد، گفت:
همان گونه كه "قطبي" تاكيد مي كرد و خواستار امكانات براي فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم.
اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلي را تمديد و بازيكنان جديدي را جذب كنيم كه اين بودجه زيادي را مي طلبد.
در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيئت مديره از مدير بعدي حمايت بيشتري كند.مديرعامل مستعفي پرسپوليس با بيان اين كه با كسي اختلاف نداشته و ندارم، گفت:
من سربازم، براي حضور در پرسپوليس از سوي رئيس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختي هاي آن را به جان خريدم.
من آدم سـياسي نيستم، معلم بوده ام و مي مانم.
اما، گويا دوستان سازمان تربيت بدني و هيئت مديره موافق نظر رئيس جمهور نبودند و خيلي از مشكلات ناشي از اين مسئله است.
كاشاني با بيان اين كه هيئت مديره درخواست غيراصولي داشت، در مورد جلسه شب گذشته هيئت مديره پرسپوليس گفت:
استيلي كانديداي اصلي سرمربي گري در جلسه حاضرشد و برنامه هاي خود را ارائه كرد.
اما، اعضاي هيئت مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربي را بايد آن ها انتخاب كنند. اين در حالي است كه اين روال در هيچ كجاي دنيا مرسوم و معمول نيست. سرمربي خود كمك هايش را انتخاب مي كند.
منبع : خراسان
کاشانی:اميدوارم از مدير بعدى حمايت بيشترى شود
خبرگزاری پرسپولیس : حبيب كاشانى انگار دلش از اطرافيانش پر است. او پس از كناره گيرى از سمت مديرعاملى پرسپوليس حرف هايى زد كه تا به حال كمتر از او شنيده بوديم.
اگرچه كاشانى تمايلى نداشت همه آنچه كه در وجودش مى گذرد را بيان كند اما همان حرف هايى را هم كه زد، بيانگر خيلى از مسائل بود. صحبت هاى كاشانى را با هم مى خوانيم:
على آبادى مخالفت نكرد
پس از قهرمانى در ليگ برتر و اينكه افشين قطبى حاضر به ادامه همكارى در پرسپوليس نشد، بلافاصله براى حضور پرقدرت در سه جام برنامه ريزى خود را آغاز كرديم اما هنوز نتوانسته ايم سرمربى تيم را انتخاب كنيم، اين يعنى اين كه كادر فنى انتخاب نشده و زمان تمرينات و برنامه بدنسازى تيم به تعويق افتاده است كه اين امر تبعات شديدى را در پى خواهد داشت.
در نشست ديروز بحث هاى مختلفى مطرح شد و پس از اين كه من فراهم نبودن شرايط كار را مطرح كردم، على آبادى اعلام كرد كه مخالف رفتن شما هستم اما اگر صلاح مى دانى من نيز مخالفت نمى كنم.
هيچكس به ما كمك نكرد
ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم اما پرسپوليس امسال شرايط ويژه اى دارد و براى حضور در اين سه جام برنامه ريزى قوى مى خواهد. همان گونه كه همگان مى دانند به دليل حجم بالاى كارى آقاى سعيدلو تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيات مديره را تشكيل بدهيم. همان گونه كه قطبى تأكيد مى كرد و خواستار امكانات براى فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم. اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلى را تمديد و بازيكنان جديدى را جذب كنيم كه اين بودجه زيادى را مى طلبد. در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيات مديره از مدير بعدى حمايت بيشترى كند.
شرايط ادامه كار فراهم نيست
من برنامه داشتم اما شرايط براى ادامه كار فراهم نيست. نمى توانم سرمربى را انتخاب كنم، قرارداد بازيكنان را ثبت كنم، امكانات و پول نداريم، هنوز نتوانسته ام پاداش قهرمانى را پرداخت كنم. ۱۱۲ هزار دلار به قطبى بدهكاريم. آيا با اين شرايط امكان قهرمانى در آسيا وجود دارد
كمك هاى سازمان ناچيز بوده است
سازمان ۶۷۵ ميليون تومان قبل از قهرمانى و ۴۰۰ ميليون تومان پس از قهرمانى كمك كرده است. اين رقم ۱۵ تا ۲۰ درصد بودجه سال ۸۵ است! اين در حالى است كه چهار ميليارد تومان از منابع غير دولتى طى سال گذشته براى باشگاه درآمدزايى شده است.
من سربازم
من سربازم، براى حضور در پرسپوليس از سوى رييس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختى هاى آن را به جان خريدم. من آدم سياسى نيستم، معلم بوده و مى مانم اما گويا دوستان موافق اين انتصاب نبودند و خيلى از مشكلات ناشى از اين مسأله است.
درخواست هاى هيات مديره غيراصولى بود
استيلى كانديداى اصلى سرمربيگرى در جلسه حاضر و برنامه هاى خود را ارايه كرد اما اعضاى هيات مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربى را بايد آنها انتخاب كنند. اين در حالى است كه اين روال در هيچ كجاى دنيا مرسوم و معمول نيست. سرمربى خود كمك هايش را انتخاب مى كند. من فكر نمى كنم كه هيات مديره با استيلى مخالف باشد اما به دنبال اين است كه دستيارهاى او را انتخاب كند.
از اين به بعد فقط هوادارم
با توجه به اينكه على آبادى استعفاى من را پذيرفته است، پنج شنبه و جمعه به عنوان يك هوادار در مراسم جشن قهرمانى پرسپوليس شركت خواهم كرد! از همه عزيزان تقاضا مى كنم كه گفتار و رفتار بد من را ببخشند. از رسانه هاى گروهى، هواداران، كارمندان باشگاه، بازيكنان، هيات مديره، محمد على آبادى و افشين قطبى تشكر مى كنم و از اين به بعد به عنوان يك هوادار و خدمتگزار در شوراى شهر در خدمت پرسپوليس خواهم بود.
با همه بازيكنان صحبت شده است
با تمام بازيكنان براى تمديد قراردادشان صحبت شده است و مشكلى وجود ندارد. همچنين با بيك زاده و عليرضا محمد قرارداد داخلى بسته شده است و برنامه ريزى براى اردوى بدنسازى تيم در كيش نيز صورت گرفته است.
پرسپولیس نیوز
تجمع هواداران كاشاني مقابل سازمان تربيت بدني
خبرگزاري پرسپوليس: اين هواداران كه نسبت به قبول استعفاي حبيب كاشاني از سوي مسئولان سازمان تربيت بدني معترضند، قصد دارند روز آينده با حضور در سازمان تربيت بدني اعتراض خود را اعلام كنند.
قرار است اين تجمع ساعت 10 روز آينده مقابل دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شود و طبق برنامه هواداران هنگام نماز ظهر جهت متقاعد كردن علي آبادي براي مخالفت با استعفاي كاشاني راهي سازمان تربيت بدني شوند.
كاشاني با بيان مناسب نبودن شرايط از سمت خود استعفا كرد.
از تمام هواداران پرسپوليس درخواست داريم تا در اين تجمع شركت كنند و اعتراض خود را نسبت به اين تصميم بيان كنند.
آدرس : خیابان شیخ بهایی شمالی، میدان پیروزان، کوچه پانزدهم، پلاک 19
پرسپولیس نیوز
=====
بعد از سالها یک مدیرعامل خوب و موفق پیدا کرده بودیم که اونم از دستمون پرید
کمکهایی که سازمان تربیت بدنی امسال به پرسپولیس کرد فقط چیزی حدود 15% کمکهای سال 85 (انصاری فرد) بود
ای کاش حمایت بیشتری از حاج حبیب میشد:1. (28):
سپاس